Match

Värmande fikadejt i vinterkylan

10. feb. 2014

Vintern är här och alla hjärtans dag närmar sig med stormsteg. Dagen innan, den 13 februari, bjuder Match.com och 7-Eleven in till fikadejt med nymalet kaffe och singelmingel. Fikadejting är en förlängning av fjolårets kampanj ”Singel eller Upptagen” som 7-Eleven driver även i år – ett utmärkt tillfälle för frusna singelhjärtan att tina.

På torsdag bjuder Match.com och 7-Eleven in till fikadejting i utvalda butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö. Singlar bjuds på kaffe och möjligheten att träffa någon man aldrig annars skulle ha träffat.

– Svenskar är väl nästintill världsmästare på att fika. Fikakulturen här är stark men det är tråkigt att fika själv. Kom som du är, ta med en singelvän eller passa på att bjuda med någon på dejt, säger Anna Bofeldt, marknadschef på Match.com.

7-Elevens kampanj ”Singel eller Upptagen” uppmärksammades positivt redan i fjol. Kampanjen består av röda och gröna kaffemuggar där de röda betyder upptagen och de gröna singel. På så vis är det enkelt att veta vem som är singel eller inte. Samarbetet är ett steg i Match.com nya eventkoncept.

– Det känns fantastiskt kul att lansera fikadejting tillsammans med Match.com. Vi hoppas och tror att det är många singlar som kommer att hitta varandra över en kopp nymald kaffe, säger Reine Walfridsson, ansvarig för extern kommunikation på 7-Eleven.

Match.coms medlemmar i Stockholm, Göteborg och Malmö med omnejd har bjudits in via ett mejlutskick men alla singlar är givetvis välkomna. På plats kommer även en frågetävling att bedrivas med presentkort från 7-Eleven och prenumeration på Match.com i potten.

Fikadejtingen genomförs torsdagen den 13 februari klockan 17–19.00 i utvalda 7-Elevenbutiker i Stockholm, Göteborg och Malmö. Följande butiker genomför fikadejting; Södra förstadsgatan 78 a i Malmö, i Femmanhuset i Göteborg samt i Stockholm på Rörstrandsgatan 10 och Humlegårdsgatan 11. Eventet är gratis och genomförs i och utanför butikerna.

För mer information, kontakta gärna;
Anna Bofeldt, marknadschef Match.com
anna.bofeldt@eu.match.com
070-630 93 53

Om Match Dejtingtjänsten Match grundades 1995 och har funnits i Norden sedan 2002. Vi finns i 25 länder och erbjuder våra medlemmar det bästa sättet att träffa en potentiell dejt. Nästan en halv miljon människor har redan träffat någon på Match, nästan 70 000 av dessa är gifta – ingen annan dejtingsajt eller app i Sverige har lett till lika många giftermål*. Match har även utnämnts till Sveriges starkaste varumärke inom nätdejting 2015, 2016 och 2018 baserat på kundnöjdhet och varumärkeskännedom.
Let’s share the love together For questions and interview requests, leave us your contact details and we’ll be in touch.

    *Mandatory fields
    Meetic will process your data for the purpose of handling your request. Your data will be deleted after 12 months. For more information on how Meetic processes your data and your rights, please see our Privacy Policy.