Meetic

De nieuwe merkcampagne van Meetic legt de focus op echte, maar ook spannende liefdesverhalen

2. Feb 2022

De nieuwe merkcampagne van Meetic legt de focus op echte, maar ook spannende liefdesverhalen

3 januari 2022 – Meetic, al 20 jaar marktleider in de datingbranche in Europa, ontwikkelt in samenwerking met WNP een nieuwe campagne die helemaal draait rondom “SERIOUS DATING, CRAZY LOVE”. Samen zetten zij de toon voor daten in 2022: singles die meer dan ooit alles inzetten op het vinden van een authentiek verhaal vol emoties. To living love: the real thing. Meetic lanceert de nieuwe campagne bewust bij aanvang van hét piekseizoen van online dating die loopt tot Valentijn.

Meetic & WNP hebben besloten om singles die klaar zijn voor een echt liefdesverhaal, een verhaal dat even serieus als opwindend is, te huldigen. De focus ligt op koppels die bewijzen dat een toegewijde relatie ook een beetje gek kan zijn. Verhalen die uitmonden in een passioneel liefdesavontuur.

De Europese tv-, en VODcampagne, wordt geproduceerd door Duncan Winecoff (productie : Birth).

Omdat het essentieel was om de authenticiteit van de relaties te tonen heeft Meetic voor de eerste keer gekozen voor echte ‘in real life’ koppels! Olivia en Guillermo, Claret en Lolita, Marc en Claudia, Facundo en Florencia, Lyvia en Yrgos, Josep en Albert: het zijn allemaal koppels met een relatie die even serieus als gek is. Want niets is authentieker dan dat wanneer het over echte liefde gaat.

Er worden verschillende formats ontwikkelt in de pan-Europese campagne. Deze worden on- en offline op 3 januari gelanceerd in meerdere landen waaronder België.

  • Op TV tonen video’s van 20 seconden die nieuwe slogan, waarin Meetic ons haar visie geeft op de liefde in 2022: singles zijn klaar voor een echte relatie en willen een verhaal beleven dat begint met de wens om zich te binden en dat met intensiteit wordt beleefd!
  • Een wereldwijde digitale campagne bestaande uit een 30-seconden video gebaseerd op inzichten (de ontmoeting die we niet hadden verwacht, de wel eens gekke dingen die we doen voor de liefde, …) evenals een langere versie van de tv-reclames en andere content.

“Meetic weerspiegelt al 20 jaar lang de maatschappelijke veranderingen in Europa en past zich steeds aan de behoeften van singles aan. Vandaag willen ze meer dan ooit een liefdesverhaal beleven dat van beide kanten engagement vraagt en dat opwindt! Met “Serious Dating, Crazy Love” nodigen we hen graag uit om die langverwachte ontmoeting te maken.” Jérôme Rivière, VP Brand & Consumer Meetic.

“Deze nieuwe campagne is internationaal en digitaal. De campagne is vooral het resultaat van een goed begrip van de verwachtingen van de Europese singles, zoals die naar voren kwamen uit het uitstekende werk van onze strategische planning op het vlak van consumer intelligence. Meer nog dan een campagne slogan drukt het a priori paradoxale “Serious Dating, Crazy Love” zo goed mogelijk uit wat men vandaag verwacht van een datingapp zoals Meetic”. Eric Delannoy, Vice President of WNP.

Het is een 360°-campagne die wordt uitgezonden op tv, radio, sociaal en digitaal.

Credits

> ADVERTISER / MEETIC

CEO Match Group EMEA & APAC: Alexandre LUBOT

CEO Meetic Europe: Matthieu JACQUIER

CMO: Céline BOUDIERE

VP Brand & Consumer: Jérôme RIVIERE

Brand & Global Marketing Director: Anthony SOLAIRE

Brand Content Manager: Cassandra FORLOT

Global Communications Manager: Stéphane-Laure BERNELIN

VP Business Lines: Héloïse DES MONSTIERS

Senior Marketing Manager: Roelijne PETERS

> AGENCE / WNP

Vice President and Managing Partner: Eric Delannoy

Creative Director: Mathieu Vinciguerra

Creative Director: Greg Eggermont

Associate Director: Prescillia Comparetti

Senior Consultant: Pauline Garoux

Project Manager: Alexane Garrec

Strategic Planning: Walthère Malissen, Gilles Folin, Louise Latournerie

Art Directors: Marion Olivri, François-Xavier Barré, Benjamin Pouteau

Designers Editors: Hélène Lucas, Thierry Buriez, Yannick Kryk, Nathalie Derrey

TV Producer: Pauline Fourcade

Let’s share the love together For questions and interview requests, leave us your contact details and we’ll be in touch.

    *Mandatory fields
    Meetic will process your data for the purpose of handling your request. Your data will be deleted after 12 months. For more information on how Meetic processes your data and your rights, please see our Privacy Policy.