Match

Sæt kryds i kalenderen søndag den 4. januar: Jagtsæsonen for danske singler skydes i gang i weekenden

1. jan. 2015

Hjerternes fest er forbi, nytårsfortsætterne skal holdes, og et nyt år er begyndt. Mange synes at januar kan være kedelig og grå, men for danske singler er januar slet ikke så trist. Tværtimod – det er startskuddet på en ny datingsæson. Fra den 4. januar og måneden ud er danske singler ekstra aktive på datingsitet Match.com.

 

”Tallene viser, at medlemsaktiviteten på Match.com stiger betydeligt i januar. Aktiviteten er på sit højeste den 4. januar kl. 21.02. Det er den første søndag i det nye år, hvor singler har lagt december-stressen bag sig og har overskud til at gå online og finde en mulig date. Men den høje aktivitet fortsætter i hele januar. Vi vil gerne give vores singler de bedste datingmuligheder, og derfor har vi i samarbejde med Nordisk Film Biografer fået sammensat et godt tilbud på en date-menu og gode filmforslag til hyggelige biografdates i den kolde vintermåned,” fortæller Leyla Öfwerström, PR-ansvarlig for Match.com i Norden.

 

Når daten er i hus, kan man tage på den perfekte date i en af Nordisk Films mange biografer i hele Danmark. I uge 4 tilbyder Nordisk Film Biografer dig og din date deres store menu for kun 60 kr., der med to sodavand, popcorn og en pose slik er perfekt til deling. Du skal bare bestille den store date-menu, når du betaler – så er der masser af gode film på plakaten.

 

Dating og biografen er et perfekt match, som går hånd i hånd, og derfor vil vi gerne tilbyde Match.coms medlemmer og dem på dates et særligt godt tilbud, hvor de kan nyde sodavand og dele en omgang sprøde popcorn og slik. Derudover har vi listet et par gode filmforslag, som kan få din date til at grine, springe af spænding eller klemme din hånd lidt ekstra. Og så er januar bare en oplagt måned til at krybe sammen med din date i vores varme og bløde biografsæder,” forklarer Jacob Elkær-Hansen, Sales & Marketing Director hos Nordisk Film Biografer.

 

Datehygge i Nordisk Film Biografer

Find en date på Match.com, og inviter ham eller hende på en date i en af Nordisk Film Biografer i uge 4. I kan blandt andet se den eventyrlystne bjørn i filmen om ’Paddington’, Bradly Cooper folde sig ud som ’American Sniper’ eller Michael Keaton som falleret skuespiller i filmen ’Birdman’.

Går på date i Nordisk Film Biografer i uge 4, og få den store dele-menu bestående af to sodavand, popcorn og en pose slik for kun 60 kr. Du skal bare bestille den store date-menu, når du betaler.

Tilbuddet gælder i alle Nordisk Film Biografer i hele uge 4.

Let’s share the love together For questions and interview requests, leave us your contact details and we’ll be in touch.

    *Mandatory fields
    Meetic will process your data for the purpose of handling your request. Your data will be deleted after 12 months. For more information on how Meetic processes your data and your rights, please see our Privacy Policy.