Match

Dating-sæson: Her skal du invitere din date hen i sommer

1. jul. 2014

I en ny undersøgelse, lavet for datingsitet Match.com, udpeger hele 95 procent af både kvinderne og mændene forår og sommer som den bedste årstid for dating. En væsentlig årsag hertil er, ifølge undersøgelsen, at de lune, lyse dage og aftener giver flere muligheder for at lave sjove aktiviteter på en date.
F.eks. mener flertallet af de adspurgte singler, at de bedste aktiviteter, man kan lave med sin date om sommeren er at tage på picnic eller gå ture – og helst ved stranden, i skoven, i storbyen eller på havnen.
”Efter seks kolde, mørke måneder, hvor mange danskere har været inden døre det meste af tiden, og nærmest er gået i hi, myldrer danskerne ud til vand, sol og strand, så snart de første solstråler viser sig. Danskerne liver op igen og bliver samtidig mere udadvendte. Derfor er de også mere tilbøjelige til at invitere og gå på dates om sommeren,” udtaler Anna Bofeldt, Marketingsansvarlig for Match.com i Norden.
Nu er det også nemmere at møde andre singler, imens man er på farten i det danske sommerland. Om du er på stranden, i sommerhus eller i bilen på vej til Skagen, kan du nemt møde nogle af de tusindvis af singler med den nye Match.com-app til mobil. Den kan downloades fra App Store eller Google Play, oplyser Anna Bofeldt.

De mest date-venlige caféer og restauranter

Ikke alle foretrækker sand mellem tæerne og vind i håret. En del singler (30 procent) foretrækker stadig at invitere daten på café eller restaurant.
Nordjyderne foretrækker at invitere daten med til Aalborg og gerne på Caféministeriet eller Restaurant Flammen. Restaurant Pakhuset på Nykøbing Mors er også blandt favoritterne.
De fleste midtjyder (25 procent) foretrækker at date på en af de mange caféer langs åen i Aarhus eller på restauranten Jacobs BarBQ. Men også Viborg, med café For Enden af Gaden er blandt singlernes favoritsteder i det midtjyske.
I Region Syddanmark er caféer i de større byer som Odense, Kolding, Fredericia og Svendborg, de fortrukne steder blandt singler. Særligt caféen Under Uret i Svendborg er populær. Restaurantkæden Flammen går igen som en favorit i både Midt- og Sønderjylland.
I hovedstadsområdet hitter de mange hyggelige og forskellige caféer i København, blandt andet The Living Room og Café Norden. På resten af Sjælland, mener singlerne, at cafékæden Vivaldi er særligt egnet til en god date.

Tag på sommerferie med din date – i Danmark


Undersøgelsen, lavet for Match.com, viser også, at over 56 procent af de danske singler gerne vil invitere sin date med på sommerferie. I Danmark vel at mærke. Kun 33 procent kunne finde på at invitere datenmed på ferie i udlandet. Når det kommer til ferie i Danmark, er Nordjylland, med det prægtige Vesterhav, stranden, klitterne, Skagen, Blokhus og de mange hyggelige sommerhuse, den destination, de fleste singler ville invitere sin date med til.

Let’s share the love together For questions and interview requests, leave us your contact details and we’ll be in touch.

    *Mandatory fields
    Meetic will process your data for the purpose of handling your request. Your data will be deleted after 12 months. For more information on how Meetic processes your data and your rights, please see our Privacy Policy.