Match

Sådan håndterer midt- og nordjyderne datingdilemmaer

20. jul. 2016

Hvordan ser jydernes dating-vaner egentlig ud? En ny spørgeskemaundersøgelse kortlægger, hvordan beboerne i Midt- og Nordjylland håndterer dating- og parforholdsdilemmaer – fra de indledende og euforiserende stadier til forholdet bliver mere etableret.

Hvad betyder en stor aldersforskel, og må man gå på toilettet for åben dør? Det er blot nogle af de dilemmaer, datingservicen match.dk spurgt sine brugere om.

– Der er altid delte meninger om, hvordan dilemmaer på datingscenen skal håndteres – også blandt jyderne. Når det kommer til dating og parforhold, kan det være rart at vide, hvordan andre ville forholde sig i en lignende situation, og det spurgte vi vores medlemmer i Midt- og Nordjylland om. Det overordnede billede viser, at beboerne her er temmelig friske både i den indledende periode, og når forholdet bliver mere seriøst, siger Robin Rutberg fra match.dk

Aldersforskel er intet problem
De fleste nord- og midtjyder er temmelig bramfri, når de begår sig på datingscenen. Fx ville halvdelen (49 procent) være friske på en omgang S/M, hvis en helt ny scoring skulle være til kinky afstraffelse og læderpisk.

Ligeledes er en betydelig aldersforskel på en potentiel scoring heller ikke noget problem for næsten halvdelen af beboerne i det Midt- og Nordjyske. Således svarer 47 procent, at de ville tage nattens fangst med hjem, selvom de opdagede, at aldersforskellen er op til 20 år
Friskere end beboerne i hovedstaden

Når forholdet bliver mere seriøst, og man flytter sammen, står dilemmaerne ofte i kø. Store højttalere og toiletbesøg for åben dør er bare nogle af de problemer, der dukker op.

I Midt- og Nordjylland er både musikentusiasterne og de, som går på toilettet for åben dør, dog i mindretal. Kun 34 procent siger nemlig, at de store højttalere får lov at flytte ind med kæresten, mens 53 procent ikke bryder sig om, at kæresten buldrer og brager for åben dør, når det er tid til at gå på wc.

Midt- og nordjyderne løsner dog lidt op, når det kommer til udfoldelser i dobbeltsengen hos svigermor. Her er 84 procent nemlig med på lidt lagengymnastik, selvom bedstemor ligger i værelset ved siden af. Og med den score viser jyderne, at de er friskere end beboerne i hovedstaden (79 procent) og på Sjælland (81 procent).

For mere information, kontakt:

Katrine Jacobsen,
53 25 27 09

 

Om undersøgelsen

Undersøgelsen er udført blandt 2380 medlemmer af match.dk, der har svaret på spørgsmål på

hotdilemma.dk, i perioden 23. juni til dags dato. Har man lyst til selv at teste, hvorvidt man er enig med flertallet i diverse parforholdsdilemmaer, kan testen tages på hotdilemma.dk.Respondenterne blev adspurgt om nedenstående:

 

Spørgsmål & svar:

– Du er til middag og din vens kæreste flirter lidt – er du med på ideen?

svar: Ja 27 % –  Nej: 73 %

– Ville du lade din kæreste beholde sine grimme højttalere, når I flytter sammen?

svar: Ja  34 % –  Nej: 66 %

– Du har hevet nattens scoring med hjem, men vedkommende lægger pludselig op til S/M – er du frisk?

svar: Ja 49 % –  Nej: 51 %

– Din kæreste er i bad og telefonen ligger fremme – tjekker du SMS’erne?

svar: Ja 54 % –  Nej: 46 %

– I har fået værelse op ad bedstemor. Din kæreste lægger op til sjov – er du med på ideen?

svar: Ja 84 % –  Nej: 16 %

– Du har mødt én i byen, men det viser sig, at der er 20 år imellem jer. Tager du scoringen med hjem?

svar: Ja 47  % –  Nej: 53 %

– Er det okay, at kæresten hænger ud med sin eks?

svar: Ja 59  % –  Nej: 41 %

– Kæresten går på WC for åben dør – er det OK?

svar: Ja 47 % –  Nej: 53 %

– Konfronterer du din kæreste med, at du har fundet porno på hans/hendes computer?

svar: Ja  74 % –  Nej: 26 %

– Til en privatfest bliver underboen lidt nærgående. Din kæreste er på trapperne – er du med på legen?

svar: Ja  28 % –  Nej: 72 %

OBS* ovenstående spørgsmål er kortet ned ift. oprindelig form.

Let’s share the love together For questions and interview requests, leave us your contact details and we’ll be in touch.

    *Mandatory fields
    Meetic will process your data for the purpose of handling your request. Your data will be deleted after 12 months. For more information on how Meetic processes your data and your rights, please see our Privacy Policy.