Match

Singler vil have sex på 1. date

9. jun. 2015

Det emmer af sommer, og bierne har travlt med at bestøve blomsterne. En ny europæisk undersøgelse fra Match.com, LoveGeist, viser, at singlerne bestemt også er klar til at lufte undertøjet. Sex er en stor del af datinglivet for de europæiske singler, og I Danmark har 43 procent af singlerne haft sex på første date.  
Sex på første date eller ej? Det kan være svært at tyde signalerne: ”Vil hun gerne tilbringe natten, hvis hun siger ja til en drink hjemme hos mig”, eller ”Gad vide om han vil mere end at snakke, sådan som hans hånd bliver ved med at strejfe mit lår?” Ifølge Match.coms europæiske undersøgelse, LoveGeist, ligger Danmark nummer 2 på listen over de adspurgte lande, når det kommer til at have sex på første date. 43 procent af danske singler har haft sex på første date og er kun overgået af de spanske singler, hvor 47 procent har haft sex på første date.

Sex er vigtigst for de italienske og spanske singler

Ifølge undersøgelsen mener de europæiske singler, at sex er vigtigt. Her topper de italienske singler listen med 83 procent efterfulgt af de spanske singler med 73 procent. I Danmark er det mere en halvdelen af singlerne (54 procent), som også mener at lagengymnastikken er vigtig.

Sex på første date skaber dog lidt uenighed imellem de kvindelige og mandlige danske singler. Mere en halvdelen (57 procent) af mændene mener, at man godt kan have sex på første date, hvis det føles rigtigt. Den holdning deles kun af hver fjerde kvinde (25 procent), mens to ud af fem kvinder foretrækker at vente med sex til den fjerde, femte eller en senere date. Forklaringen kan være, at samme antal synes, at sex på første date ødelægger chancerne for et længerevarende forhold. Igen mener størstedelen af mændene, 77 procent, at sex på første date ikke har indflydelse på et muligt forhold.

Ødelægger sex på første date chancerne for et muligt forhold?

Danske mænd Danske kvinder
Nej, sex er bare sex! 21 % 13 %
Nej, sex kan føre os tættere sammen 27 % 13 %
Nej, sex er en vigtig faktor for at få et forhold til at fungere 29 % 24 %
Ja, han/hun ville miste respekten for mig 9 % 21 %
Ja, han/hun vil miste interessen for mig 10 % 18 %

 

Hos dig eller hos mig?

Hvis daten udvikler sig til mere, hvor skal det så ske? Halvdelen af europæiske singler (50 procent) foretrækker faktisk at lagengymnastikken foregår hjemme hos deres date. Og det er ikke fordi, de gerne vil liste sig ud efterfølgende og smutte tilbage til deres egen seng. Samlet set vil tre ud af fire (74 procent) gerne overnatte hos deres date efter sex. I Danmark vil langt de fleste (83 procent) mandlige singler gerne blive og sove, imens hver fjerde (24 procent) af de kvindelige singler gerne vil sove alene efterfølgende.

Hvis sexakten ikke skal udspille sig hjemme, så er det de spanske (23 procent) og engelske (16 procent) singler, der tager på hotel. Undersøgelsen viser også, at de engelske singler er mest kinky, idet en ud ti (12 procent) gerne vil have sex for første gang på et offentligt sted.

Danske kvinder går ikke tilbage til en fuser
Og imponerede daten ikke på lagnerne, så er det faktisk mændene, der står først i køen for at give kvinden en chance til. 86 procent af de danske mænd tager gerne en omgang til, hvorimod det kun er 75 procent af de danske kvinder, som vil gå tilbage til en fuser.

Top 3: Danske singlers forberedelse inden de skal have sex med en ny for første gang

Mænd Kvinder
  • Sørger for at have kondomer med
  • Gør ingenting
  • Barberer mig
  • Vokser eller barberer sig
  • Tager sexet/nyt undertøj på
  • Putter tandbørsten i tasken
LoveGeist er en årlig, europæisk undersøgelse om singler og dating. Undersøgelsen er gennemført af TNS på vegne af Match.com fra d. 30. oktober til januar 2015. 9.258 singler i alderen 18 til 65 i syv europæiske lande (Frankrig, Italien, Spanien, Holland, England, Tyskland og Danmark) har deltaget i undersøgelsen. 1.001 af de deltagende singler er fra Danmark. Singler defineres som personer, der ikke er i et fast forhold, uafhængigt af deres civilstand. Under analysen er data nøje målt for at reflektere sammensætningen af antal singler per land baseret på alder og køn. Landenes størrelse og indbyggertal er taget i betragtning ved beregning af statistik på europæisk niveau.

Let’s share the love together For questions and interview requests, leave us your contact details and we’ll be in touch.

    *Mandatory fields
    Meetic will process your data for the purpose of handling your request. Your data will be deleted after 12 months. For more information on how Meetic processes your data and your rights, please see our Privacy Policy.