Lexa

100 singles maken kans op Sprookjesdate in de Efteling met Lexa.nl

29. mei 2018

Onderzoek: Helft van de singles ziet first date in attractiepark wel zitten

29 mei 2018, Amsterdam – De eerste zomerse dagen zorgen voor de nodige zomerkriebels bij de Nederlandse singles. Heb je een eerste date gepland en wil je dit keer iets anders doen dan een koffiedate? Verras hem of haar dan met een first date in een attractiepark. Grote kans dat jouw date blij verrast is met dit voorstel, want bijna de helft van de Nederlandse singles ziet dit wel zitten. En de singles zijn dan niet vies van wat actie, een kwart van hen zit het liefst samen vooraan in de achtbaan, blijkt uit onderzoek van Lexa.nl en de Efteling*.

Flirten in de bootjes
Een eerste date met een potentiële nieuwe liefde is altijd spannend. Daten in een attractiepark is dan een ideale manier om direct het ijs te breken. Houden jullie ook nog eens van dezelfde attracties, dan scoor je daar extra pluspunten bij ruim een derde van de singles (38%). En stel dat je tijdens de date een echte klik voelt, wat zou dan het beste moment zijn om een ‘move’ te maken? Daar blijken de meningen toch wel over verdeeld. Waar de mannelijke singles hun date het liefst versieren tijdens een romantisch boottochtje (42%), kijken de vrouwen eerst de kat uit de boom. 1 op de 3 single dames wacht namelijk rustig af tot hun date een eerste stap zet.

Sprookjes bestaan
In de Efteling worden sprookjes al bijna 66 jaar werkelijkheid. Het is dan ook de perfecte locatie voor een eerste date. “We zien al veel verliefde stelletjes in de Efteling en bedachten hoe we nog meer (toekomstige) stelletjes gelukkig kunnen maken. Met ons specialisme in het creëren van de perfecte sfeer en met behulp van de expertise van Lexa.nl, kunnen we samen de ideale Sprookjesdate maken,” vertelt Femke van Es, Hoofd Communicatie & PR van de Efteling. “Bij Lexa willen we singles samenbrengen op bijzondere locaties voor een unieke ontmoeting. Wat past daar nou beter bij dan de Efteling?”, aldus Roelijne Peters van Lexa.nl. Lexa.nl is één van de grootste datingservices op het gebied van online dating, met duizenden singles die op zoek zijn naar een relatie.

Vind nu jouw droomdate
100 singles uit Nederland krijgen op zaterdag 30 juni 2018 de kans om hun droomprins(es) te ontmoeten in de Efteling. Wat volgens de Nederlandse singles het hoogtepunt van hun date in de Efteling zou zijn? Uit het onderzoek blijkt dat waar de mannelijke singles het liefst samen verdwalen in het Sprookjesbos, bij de vrouwen een romantisch ritje in de Droomvlucht met stip op nummer één staat. Singles kunnen zich nu aanmelden via efteling.com/sprookjesdate of via lexa.nl. Zij krijgen half juni te horen of ze geselecteerd zijn. De 100 uitgekozen singles ontmoeten elkaar voor het eerst op 30 juni in de Efteling. Daar beleven zij een Sprookjestour door de Efteling, waarbij er diverse opdrachten uitgevoerd zullen worden om elkaar beter te leren kennen. Aan het einde van de dag wordt de balans opgemaakt tijdens een borrel. Wie leven er samen nog lang en gelukkig?

*Het onderzoek werd in mei 2018 in opdracht van Lexa.nl en de Efteling representatief uitgevoerd door Kien Onderzoek onder 1.000 Nederlandse single mannen en vrouwen tussen de 18 en 50 jaar.

Over Lexa Lexa is opgericht in 2002, is een marktleider op het gebied van online daten in Nederland, biedt een breed scala aan functies en service. Via de Lexa App , Live -en audio functies en Lexa IRL events, via Lexa hebben singles alle verschillende mogelijkheden om singles te ontmoeten die klaar zijn voor een écht liefdesverhaal. Door technologische innovatie, efficientie, support (tijdens LiveCoaching sessies) en Customer Care service te combineren, Lexa biedt altijd nieuwe services die zijn ontworpen om mensen te helpen om de vonk over te laten slaan.

Lexa is onderdeel van Meetic en de gelieerde bedrijven binnen Europa, die deel uitmaken van Match Group, een toonaangevende leverancier van digitale technologieën die zijn ontworpen om mensen te helpen betekenisvolle verbindingen te maken. Kijk voor meer informatie op www.lexa.nl.
Let’s share the love together For questions and interview requests, leave us your contact details and we’ll be in touch.

    *Mandatory fields
    Meetic will process your data for the purpose of handling your request. Your data will be deleted after 12 months. For more information on how Meetic processes your data and your rights, please see our Privacy Policy.