Lexa

Ruim 10.000 aanmeldingen voor sprookjesdate met Lexa.nl in de Efteling

26. jun. 2018

26 juni 2018, Amsterdam – Al bijna 66 jaar worden sprookjes werkelijkheid in De Efteling. Samen met Lexa.nl zochten zij 100 singles die hun droomprins(es) op deze unieke locatie wilden ontmoeten. Bijna de helft van de singles* ziet een eerste date in een attractiepark wel zitten. En dat bleek, want de aanmeldingen voor deze bijzondere blind date stroomden binnen. Ruim 10.000 singles grepen hun kans voor een match made in heaven en inmiddels hebben de gelukkigen een uitnodiging voor hun sprookjesdate ontvangen.

De meeste dromen zijn bedrog
Maar deze droomdate niet, want op 30 juni gaan de 100 uitverkoren singles op blind date in de Efteling. “Uit de ruim 10.000 aanmeldingen hebben we mooie matches kunnen maken. We wisten uit ons onderzoek* al dat singles blij verrast zijn met een eerste date in een attractiepark. Met deze sprookjesdate creëren we samen met de Efteling echt een unieke ontmoeting en uit de enorme hoeveelheid aanmeldingen kunnen we wel stellen dat de singles net zo enthousiast zijn.”, aldus Roelijne Peters, Market Manager Nederland van Lexa.nl.

Eerste ‘move’ in Droomvlucht
Tijdens de droomdate maken de singles onder andere een romantische tour door het Sprookjesbos. Natuurlijk krijgen de singles tijdens deze blind date diverse opdrachten om zo elkaar beter te leren kennen. En als de singles hun droomprinses gevonden denken te hebben, doen zij er slim aan om hun eerste ‘move’ te maken in Droomvlucht. 1 op de 5 vrouwen (21%)* vindt namelijk een romantisch ritje in Droomvlucht het hoogtepunt van de date in de Efteling. “Het zou mooi zijn als de vonk overslaat tijdens de Sprookjesdate. We hopen dat ieders sprookje werkelijkheid wordt in de Efteling.”, aldus Femke van Es, Team Lead Communicatie & PR bij de Efteling.


*Het onderzoek werd in mei 2018 in opdracht van Lexa.nl en de Efteling representatief uitgevoerd door Kien Onderzoek onder 1.000 Nederlandse single mannen en vrouwen tussen de 18 en 50 jaar.

Over Lexa Lexa is opgericht in 2002, is een marktleider op het gebied van online daten in Nederland, biedt een breed scala aan functies en service. Via de Lexa App , Live -en audio functies en Lexa IRL events, via Lexa hebben singles alle verschillende mogelijkheden om singles te ontmoeten die klaar zijn voor een écht liefdesverhaal. Door technologische innovatie, efficientie, support (tijdens LiveCoaching sessies) en Customer Care service te combineren, Lexa biedt altijd nieuwe services die zijn ontworpen om mensen te helpen om de vonk over te laten slaan.

Lexa is onderdeel van Meetic, dat onderdeel uitmaakt van Match Group, een toonaangevende leverancier van digitale technologieën die zijn ontworpen om mensen te helpen betekenisvolle verbindingen te maken. Kijk voor meer informatie op www.lexa.nl.
Let’s share the love together For questions and interview requests, leave us your contact details and we’ll be in touch.

    *Mandatory fields
    Meetic will process your data for the purpose of handling your request. Your data will be deleted after 12 months. For more information on how Meetic processes your data and your rights, please see our Privacy Policy.