Lexa

All I want for Christmas is… Dennis Storm of Chantal Janssen

24. dec. 2015

Nederlandse singles willen Kerst vieren met Dennis Storm en Chantal Janssen

Amsterdam, 24 december 2015 –Aan het kerstontbijt met een bekende Nederlander, dat willen alle singles wel. Welke Nederlander dat is, daar zijn de meningen over verdeeld. Het LoveGeist onderzoek van Lexa.nl geeft het verlossende antwoord: mannelijke singles van onder de 35 jaar zijn gek op Chantal Janssen, terwijl de vrouwelijke singles van onder de 35 jaar Dennis Storm liever onder de kerstboom vinden.

Dennis Storm heeft zijn titel ‘lekkerste man van Nederland’ dubbel en dwars verdiend. Hij scoort het hoogst op zijn looks, maar is tevens het meest potentiele relatiemateriaal en de ideale man voor een wilde nacht. Als het buiten koud is en sneeuwt, laten vrouwelijke singles zich graag opwarmen door Dennis. Toch moet hij de nummer 1 positie ‘ideale man om kinderen mee te krijgen’ aan Humberto Tan afstaan. En wanneer het op humor aankomt, kiezen de vrouwelijke singles toch liever voor de grappen van Dennis’ co-presentator Valerio Zeno.

Knapste man

1.      Dennis Storm (32%)

2.      Valerio Zeno (22%)

3.      Arie Boomsma (17%)

4.      Humberto Tan (8%)

5.      John Williams (6%)

Ideale man om kinderen mee te krijgen

1.      Humberto Tan (21%)

2.      Arie Boomsma (21%)

3.      John Williams (18%)

4.      Dennis Storm (11%)

5.      Ali B (8%)

Grappigste man

1.      Valerio Zeno (31%)

2.      Ali B (21%)

3.      Dennis Storm (16%)

4.      Humberto Tan (12%)

5.      John Williams (8%)

Musicalster en presentatrice Chantal Janssen scoort het hoogst als ideale vrouw als we de mannelijke singles in Nederland mogen geloven. Chantal, die is verkozen tot vrouw met de mooiste lach en het beste gevoel voor humor, is tevens het meest geschikt om met Kerst voor te stellen aan de ouders. Doutzen Kroes volgt Chantal op de voet. Doutzen scoort telkens de tweede plek, maar alleen op looks haalt het supermodel Chantal in. Femke Halsema wint het van Chantal op één punt: zij blijkt de perfecte vrouw te zijn op gebied van intelligentie. Ideaal voor een goed gesprek tijdens het kerstdiner.

Knapste vrouw

1. Doutzen Kroes (37%)

2.Chantal Janssen (24%)

3. Yolanthe Cabau van Kasbergen (17%)

4. Carice van Houten (10%)

5. Lauren Vester (10%)

Ideale vrouw om voor te stellen aan de ouders

1. Chantal Janssen (27%)

2. Doutzen Kroes (23%)

3. Carice van Houten (11%)

4. Nicolette van Dam (10%)

5. Lauren Verster (8%)

Slimste vrouw

1. Femke Halsema (25%)

2. Chantal Janssen (22%)

3. Linda de Mol (12%)

4. Carice van Houten (8%)

5. Doutzen Kroes (7%)

EINDE PERSBERICHT

Over Lexa Lexa is opgericht in 2002, is een marktleider op het gebied van online daten in Nederland, biedt een breed scala aan functies en service. Via de Lexa App , Live -en audio functies en Lexa IRL events, via Lexa hebben singles alle verschillende mogelijkheden om singles te ontmoeten die klaar zijn voor een écht liefdesverhaal. Door technologische innovatie, efficientie, support (tijdens LiveCoaching sessies) en Customer Care service te combineren, Lexa biedt altijd nieuwe services die zijn ontworpen om mensen te helpen om de vonk over te laten slaan.

Lexa is onderdeel van Meetic en de gelieerde bedrijven binnen Europa, die deel uitmaken van Match Group, een toonaangevende leverancier van digitale technologieën die zijn ontworpen om mensen te helpen betekenisvolle verbindingen te maken. Kijk voor meer informatie op www.lexa.nl.
Let’s share the love together For questions and interview requests, leave us your contact details and we’ll be in touch.

    *Mandatory fields
    Meetic will process your data for the purpose of handling your request. Your data will be deleted after 12 months. For more information on how Meetic processes your data and your rights, please see our Privacy Policy.