Lexa

Lexa introduceert Live Speed Dating voor oprechte ontmoetingen

16. mei 2024

Datingservice Lexa introduceert Live Speed Dating. Een nieuwe innovatieve methode die singles de mogelijkheid biedt om online snel en ontspannen met elkaar in contact te komen, met als doel oprechte interacties te bevorderen en het proces van kennismaking te versnellen.

Blinddate
Met Live Speed Dating kunnen Lexa-gebruikers deelnemen aan speeddate-evenementen en andere singles ontmoeten die in de buurt wonen, zonder vooraf hun uiterlijk te zien. De camera staat uit, dus het draait geheel om de stem, humor en karakter, waardoor singles elkaar beter kunnen leren kennen en echte chemie kunnen ontdekken.

“De Speed Dating-tool biedt zowel emotionele als rationele voordelen voor gebruikers. Het is minder stressvol dan traditionele dating omdat het gebaseerd is op leuke ijsbrekervragen en draait om persoonlijkheid in plaats van uiterlijk. Bovendien helpt het format mensen om sneller een match te vinden, waardoor kostbare tijd wordt bespaard.” Aldus Damien Mollers, Marketing Manager Multi-Market Meetic Europe.

IJsbrekervragen
Singles hoeven niet zelf na te denken over gespreksstof, de nieuwe functie biedt vragen die tijdens het speeddaten worden gesteld. Ze zijn getimed om gesprekken te bevorderen en luchtig te houden, maar bieden toch diepgaande inzichten in de andere persoon. Dit stelt deelnemers in staat om direct te bepalen of er een potentiële klik is.

Nieuwe mogelijkheden
De introductie van de Live Speed Dating-tool sluit aan bij het doel van de datingservice om innovatieve en doeltreffende methoden te bieden waarmee singles elkaar kunnen ontmoeten en oprechte relaties kunnen opbouwen.

Singles die willen deelnemen aan Lexa Live Speed Dating kunnen dat doen op zondagavonden van 18.00 tot 22.00 uur in de Lexa app.

Over Lexa Lexa is opgericht in 2002, is een marktleider op het gebied van online daten in Nederland, biedt een breed scala aan functies en service. Via de Lexa App , Live -en audio functies en Lexa IRL events, via Lexa hebben singles alle verschillende mogelijkheden om singles te ontmoeten die klaar zijn voor een écht liefdesverhaal. Door technologische innovatie, efficientie, support (tijdens LiveCoaching sessies) en Customer Care service te combineren, Lexa biedt altijd nieuwe services die zijn ontworpen om mensen te helpen om de vonk over te laten slaan.

Lexa is onderdeel van Meetic, dat onderdeel uitmaakt van Match Group, een toonaangevende leverancier van digitale technologieën die zijn ontworpen om mensen te helpen betekenisvolle verbindingen te maken. Kijk voor meer informatie op www.lexa.nl.
Let’s share the love together For questions and interview requests, leave us your contact details and we’ll be in touch.

    *Mandatory fields
    Meetic will process your data for the purpose of handling your request. Your data will be deleted after 12 months. For more information on how Meetic processes your data and your rights, please see our Privacy Policy.