Lexa

Lexa lanceert nieuwe merkcampagne: “Serious Dating, Crazy Love”

29. dec. 2021

Amsterdam, 28 december 2021 – Datingservice Lexa ontwikkelt in samenwerking met bureau WNP een nieuwe merkcampagne: Serious Dating, Crazy Love. De campagne voegt hiermee een tweede laag toe aan de eerdere Start Something Real campagnes, door naast de zoektocht naar iets authentieks ook de blijvende spanning en sensatie van een relatie centraal te zetten. Samen zetten ze de toon voor daten in 2022: singles zijn nu meer dan ooit klaar voor echte, crazy liefde.

Geen one-night stands meer, maar verbondenheid en intensiteit: dat is liefde in 2022. Onderzoek* toont aan dat 89% van de Nederlandse singles klaar is om een echt liefdesverhaal te beleven – een wens die voor 3 op de 4 singles wordt versterkt door de situatie rondom het coronavirus. Met deze nieuwe campagne zetten Lexa en WNP singles die serieus op zoek zijn naar de liefde én koppels die bewijzen dat zo’n toegewijde relatie zeker niet saai hoeft te zijn, in de schijnwerpers.

Jérôme Rivière, VP Brand & Consumer Lexa: “Al bijna 20 jaar weerspiegelt Lexa maatschappelijke veranderingen en past het zich aan aan de behoeften van singles. Op dit moment willen zij, nu meer dan ooit, een liefdesverhaal beleven waar beide partijen zich 100% voor inzetten en dat opwindend is! Met Serious Dating, Crazy Love nodigen wij hen graag uit om die langverwachte ontmoeting aan te gaan.”

Eric Delannoy, vice-president van WNP: “Deze nieuwe campagne is het resultaat van een goed begrip van de verwachtingen van Europese singles, die naar voren zijn gekomen in het consumentenonderzoek dat door onze strategische planning is uitgevoerd. Zelfs buiten deze campagne om, drukt de paradox Serious Dating, Crazy Love precies uit wat er vandaag de dag van een datingservice als Lexa wordt verwacht.”

Campagne

De Europese campagne, is geproduceerd door Duncan Winecoff en wordt uitgerold in vijf landen. Omdat de authenticiteit van relaties centraal staat in de campagne, kiest Lexa er voor het eerst voor om real-life koppels in beeld te brengen. Olivia en Guillermo, Claret en Lolita, Marc en Claudia, Facundo en Florencia, Lyvia en Yrgos, Josep en Albert: stellen in het echte leven én op het scherm.

Sinds 26 december is de campagne te zien in Nederland op tv, radio, social media en digitaal.

 

Credits

Lexa – Meetic Group
CEO Match Group EMEA & APAC : Alexandre LUBOT
CEO Meetic Europe : Matthieu JACQUIER
CMO: Céline BOUDIERE
VP Brand & Consumer: Jérôme RIVIERE
Brand & Global Marketing Director: Anthony SOLAIRE
Brand Content Manager: Cassandra FORLOT
Global Communications Manager: Stéphane-Laure BERNELIN
VP Business Lines: Héloïse DES MONSTIERS
Senior Marketing Managers: Roelijne PETERS,
Agency: WNP
Vice President and Managing Partner: Eric Delannoy
Creative Director: Mathieu Vinciguerra
Creative Director: Greg Eggermont
Associate Director: Prescillia Comparetti
Senior Consultant: Pauline Garoux
Project Manager: Alexane Garrec
Strategic Planning: Walthère Malissen, Gilles Folin, Louise Latournerie
Art Directors: Marion Olivri, François-Xavier Barré, Benjamin Pouteau
Designers Editors: Hélène Lucas, Thierry Buriez, Yannick Kryk, Nathalie Derrey
TV Producer: Pauline Fourcade
Productie: Birth

 

*Onderzoek van Lexa uitgevoerd door Clint onder 1.002 Nederlandse Lexa gebruikers tussen de 25-49 jaar, in de periode december 2021.

Over Lexa Lexa.nl, opgericht in 2002, is erkend als de datingservice die de beste service biedt (TNS, 2018) en tevens marktleider binnen de Nederlandse datingbranche. Dankzij Lexa kent 1 op de 5 mensen een Lexa koppel  324.000 singles de liefde (Dynata, juli 2021) en biedt members de beste en meeste functionaliteiten om singles te ontmoeten, van geavanceerd zoeken met de uitgebreide Lexa App tot het ontmoeten van singles op één van de Lexa Events. Lexa.nl is onderdeel van Meetic Group, een internetbedrijf van IAC/InterActiveCorp dat internationaal beursgenoteerd is (Nasdaq: IACI). Kijk voor meer informatie op www.lexa.nl.
Let’s share the love together For questions and interview requests, leave us your contact details and we’ll be in touch.

    *Mandatory fields
    Meetic will process your data for the purpose of handling your request. Your data will be deleted after 12 months. For more information on how Meetic processes your data and your rights, please see our Privacy Policy.