Lexa

Meeste bezoekers voor Lexa.nl

27. nov. 2014

Van de drie grote Nederlandse datingsites is Lexa.nl koploper met het hoogste bezoekersaantal. Een feit is zelfs, dat Lexa.nl meer dan twee keer zoveel bezoekers trekt dan nummer twee en drie datingsites bij elkaar opgeteld. Relatieplanet en Pepper blijven daarmee qua bezoekersaantallen achter bij Lexa.nl, volgens comScore’s laatste onderzoek naar bezoekersaantallen binnen de categorie ‘Online Personals’.

Uit de cijfers van comScore blijkt dat Lexa.nl in juli, augustus en september van 2014 gemiddeld 355.000 unieke bezoekers per maand trok. Relatieplanet en Pepper haalde in diezelfde maanden respectievelijk 130.000 en 22.000 bezoekers. De genoemde bezoekersaantallen van Lexa.nl betreffen alleen het verkeer via de desktop. De mobiele traffic in deze maanden, is gelijk aan de traffic die via desktop binnen komt. Het totale aantal bezoekers via desktop en mobiel bij elkaar opgeteld, is dus hoger.

‘De groei die we zien is vorig jaar al ingezet. Met deze bezoekersaantallen zijn we natuurlijk heel tevreden. Het is een indirect compliment naar het feit dat we naar de wensen van singles luisteren en de site hier continu op aanpassen. De single wil bijvoorbeeld steeds sneller iemand in zijn of haar regio vinden, zonder lange vragenlijsten te moeten invullen. Daar passen wij de site op aan,’ aldus Stefan van den Berg, algemeen directeur Lexa.nl.

‘Wat ook heeft bijgedragen aan de snelle groei is onze Daily 6, waarin we dagelijks zes singles voorstellen, afgestemd op iemands zoekprofiel,’ vervolgt van den Berg. ‘Door de kennis die wij delen met onze zustersites in Europa en de US, samen met een internationaal ontwikkelteam van meer dan honderd personen, kunnen we snel nieuwe product features lanceren.’


Over Lexa Lexa is opgericht in 2002, is een marktleider op het gebied van online daten in Nederland, biedt een breed scala aan functies en service. Via de Lexa App , Live -en audio functies en Lexa IRL events, via Lexa hebben singles alle verschillende mogelijkheden om singles te ontmoeten die klaar zijn voor een écht liefdesverhaal. Door technologische innovatie, efficientie, support (tijdens LiveCoaching sessies) en Customer Care service te combineren, Lexa biedt altijd nieuwe services die zijn ontworpen om mensen te helpen om de vonk over te laten slaan.

Lexa is onderdeel van Meetic, dat onderdeel uitmaakt van Match Group, een toonaangevende leverancier van digitale technologieën die zijn ontworpen om mensen te helpen betekenisvolle verbindingen te maken. Kijk voor meer informatie op www.lexa.nl.
Let’s share the love together For questions and interview requests, leave us your contact details and we’ll be in touch.

    *Mandatory fields
    Meetic will process your data for the purpose of handling your request. Your data will be deleted after 12 months. For more information on how Meetic processes your data and your rights, please see our Privacy Policy.