Ourtime

Driekwart 50-plussers gelooft (nog steeds) in ware liefde

16. May 2018

Nieuwe datingservice biedt members betekenisvolle ontmoetingen

16 mei 2018, Amsterdam – Nederland telt steeds meer vijftigplussers, en ook steeds meer single 50-plussers. Van de ruim 6,7 miljoen 50-plussers* die ons land rijk is was in 2017 bijna 1,6 miljoen single. En de meeste van die singles heeft zijn of haar geloof in de liefde nog lang niet opgegeven. Maar liefst 75% zegt nog steeds in ware liefde te geloven, blijkt uit het LoveGeist onderzoek van Ourtime**. En ook zij gaan mee met hun tijd, want bijna vier op de vijf sluit niet uit een nieuwe liefde online te ontmoeten. Speciaal voor deze singles is er nu iets nieuws, online datingservice Ourtime. Op zoek naar nieuwe liefde of gewoon leuk gezelschap? Ourtime helpt 50-plussers in de jungle van het online daten.

All you need is love
Het beeld van 50-plussers achter de geraniums is allang passé. We worden steeds ouder en de huidige 50-plus single staat middenin het leven. Werk, sporten en hobby’s worden eenvoudig gecombineerd en ook eventuele kinderen zijn alweer (bijna) de deur uit. Het is dan ook nooit te laat voor het vinden van leuk gezelschap of ware liefde met dezelfde levenservaring en toekomstdromen. Ruim 8 op de 10** singles van 50 jaar en ouder wilt het liefst weer verliefd zijn, dus kom maar op met de nieuwe liefde!

Ontmoetingen met betekenis
De 50-plusser blijkt niet alleen te weten wat hij wil in het leven en de liefde, maar ook wat hij zoekt in een online datingservice: een veilige site met geverifieerde profielen en luisterend oor van de klantenservice indien nodig. Ourtime biedt haar members deze helpende hand en elke single vanaf 50 jaar is welkom op dit nieuwe ontmoetingsplatform. En natuurlijk kan het spannend zijn om (weer) actief te gaan daten. Daarom staat Ourtime haar members bij met raad en daad voor het creëren van betekenisvolle ontmoetingen. Zowel online als tijdens een van de vele georganiseerde activiteiten, waar members in een ongedwongen sfeer met elkaar kunnen kennismaken.

Ervaringsdeskundigen aan het woord: Ask a Lady
Met de jaren en ook levenservaring rijker verschuiven de wensen en criteria van een potentiële levenspartner. Wat nu extra belangrijk is? ‘Op deze leeftijd is stabiliteit in het leven toch wel een must’, aldus 50-plus vloggers Heidi en Nicole. Deze twee ervaringsdeskundigen op het gebied van online daten beantwoorden in de nieuwe Ourtime videoreeks ‘Ask a Lady’ prangende vragen van leeftijdsgenoten. Antwoorden op belangrijke vragen als ‘Is een klein beetje Photoshop van de profielfoto geoorloofd?’ of ‘Wat schrijf je nu wel of juist niet in een persoonlijke omschrijving?’ en ‘Wie moet de eerste stap zetten, de man of de vrouw?’. Ourtime biedt zo echt een helpende hand in de zoektocht naar een mooie nieuwe vriendschap of liefde.

Bekijk hier de eerste Ask a Lady-aflevering.

Over Ourtime.nl Ourtime.nl, opgericht in 2018, is een nieuwe datingservice van Meetic Group voor de bijna 2.3 miljoen single 50-plussers in Nederland. Deze jonge 50-plussers staan meer open voor een relatie. 69% van de singles tussen de 50-65 jaar is op zoek naar een relatie (bron: Kantar 2019). Speciaal voor deze singles is er Ourtime dat vele manieren biedt om elkaar te ontmoeten. 50-plussers vinden met de uitgebreide zoekcriteria, profielaanbevelingen en activiteiten gemakkelijk singles van hun leeftijd, in hun buurt en met dezelfde levensvisie. Kijk voor meer informatie op www.ourtime.nl.
Let’s share the love together For questions and interview requests, leave us your contact details and we’ll be in touch.

    *Mandatory fields
    Meetic will process your data for the purpose of handling your request. Your data will be deleted after 12 months. For more information on how Meetic processes your data and your rights, please see our Privacy Policy.