Ourtime

Meetic Group introduceert Ourtime.nl: online daten voor de 50-plusser

16. May 2018

Nieuwe datingservice biedt members betekenisvolle ontmoetingen

16 mei 2018, Amsterdam – Meetic Group, in Nederland bekend van marktleider in online daten Lexa.nl, introduceert een nieuwe datingservice gericht op 50plussers. Nederland telt steeds meer single vijftigplussers. 75% van deze singles gelooft (nog steeds) in ware liefde*. Vier op de vijf sluit daarbij niet uit een nieuwe liefde online te ontmoeten. Speciaal voor deze singles is er nu Ourtime. ‘De jarenlange ervaring van Meetic Group wordt met Ourtime optimaal benut om ook de 50-plussers te helpen in de zoektocht naar nieuwe vriendschap of liefde’, zegt Roelijne Peters, Market Manager bij Meetic Group. De nieuwe online datingservice biedt 50-plussers betekenisvolle ontmoetingen.

Veilig daten met betekenis
Van de ruim 6,7 miljoen 50-plussers** die ons land rijk is was in 2017 bijna 1,6 miljoen single. De jonge 50-plusser weet wat hij wil in de tweede helft van het leven. Ruim 8 op de 10* singles van 50 jaar en ouder wilt het liefst weer verliefd zijn. Wat belangrijk is bij een online daten volgens de 50-plussers: Een veilige site met geverifieerde profielen en een toegankelijke klantenservice. Het creëren van betekenisvolle ontmoetingen door middel van uitgebreide zoekcriteria en profielaanbevelingen in een veilige omgeving staat bij Ourtime.nl centraal. Zowel online als tijdens de georganiseerde Activiteiten waar members in een ongedwongen sfeer met elkaar kunnen kennismaken. Enkel singles van 50 jaar of ouder worden toegelaten op het nieuwe ontmoetingsplatform. ‘Deze groeiende groep singles heeft eigen behoeften als het op daten aankomt. Met Ourtime bieden wij een platform waarbij ze gelijkgestemden kunnen leren kennen en ontmoeten.’’, aldus Roelijne Peters.

Datingtips via Facebook video’s
Het kan spannend zijn om de stap te zetten en (weer) te gaan daten. Daarom lanceert Ourtime de online videoreeks ‘Ask a Lady’ op Facebook van 50+ magazine Saar. Ervaringsdeskundigen en 50-plus vloggers Heidi en Nicole beantwoorden in de video’s op luchtige wijze vragen van leeftijdsgenoten over online daten. De antwoorden en tips helpen de single 50-plussers in de wereld van het online daten.

Bekijk hier de eerste Ask a Lady-aflevering.

Over Ourtime.nl Ourtime.nl, opgericht in 2018, is een nieuwe datingservice van Meetic Group voor de bijna 2.3 miljoen single 50-plussers in Nederland. Deze jonge 50-plussers staan meer open voor een relatie. 69% van de singles tussen de 50-65 jaar is op zoek naar een relatie (bron: Kantar 2019). Speciaal voor deze singles is er Ourtime dat vele manieren biedt om elkaar te ontmoeten. 50-plussers vinden met de uitgebreide zoekcriteria, profielaanbevelingen en activiteiten gemakkelijk singles van hun leeftijd, in hun buurt en met dezelfde levensvisie. Kijk voor meer informatie op www.ourtime.nl.
Let’s share the love together For questions and interview requests, leave us your contact details and we’ll be in touch.

    *Mandatory fields
    Meetic will process your data for the purpose of handling your request. Your data will be deleted after 12 months. For more information on how Meetic processes your data and your rights, please see our Privacy Policy.