Ourtime

Nieuwe campagne 50-plus datingservice Ourtime: ‘Samen van het leven genieten’

18. Feb 2020

Amsterdam, 18 februari 2020 – Ourtime lanceert een nieuwe tv-campagne met de pay-off ‘Samen van het leven genieten’. Daarmee richt de datingservice zich op de levenslustige levensstijl van de 2,3 miljoen 50-plus singles in Nederland. Hobby’s en gemeenschappelijke interesses blijken voor hen belangrijk in de zoektocht naar een nieuwe partner of liefde. In tegenstelling tot het stereotype beeld, zijn vijftigplussers ondernemend en staan ze open voor nieuwe ideeën. Ze zoeken een partner met wie ze hun passie kunnen delen en samen van het leven kunnen genieten. De nieuwe campagne loopt nog tot einde jaar en wordt in Europa uitgerold in vijf landen.

Singles weten wat ze willen
Met de campagne wordt voortgeborduurd op de gemeenschappelijke ervaring en interesses. “Alle singles van deze leeftijd zijn verschillend, maar ze hebben één ding gemeen: ze hebben al een rijk leven achter de rug en weten wat ze zoeken in een relatie. Wat hen gelukkig maakt is vooral een interesse of passie die ze delen met een nieuwe partner, ”zegt Marion Graff, vicepresident van Ourtime in Europa.

Karen en Luuk worden verliefd tijdens het wandelen
De campagne benadrukt de positionering om samen te genieten van het moment. In de nieuwe commercial zien we Karen en Luuk die elkaar via Ourtime hebben gevonden door hun gezamenlijke liefde voor wandelen.

Credits
Verantwoordelijke bij Meetic:
CEO Match Group EMEA & APAC: Alexandre Lubot
CEO Meetic Group: Matthieu Jacquier
CMO: Céline Boudière
Brand & Consumers VP: Jérôme Rivière
Marketing Manager: Hortense Canel
Junior Marketing Manager: Pau Esteve
VP Business Line: Marion Graff

Verantwoordelijke Creatie:
Reclamebureau: Steve, Paris
Director: Jesse Salto
Copywriter: Aurélie Bouix

Mediaplanning: Havas
PR: Coopr

Over Ourtime.nl Ourtime.nl, opgericht in 2018, is een nieuwe datingservice van Meetic Group voor de bijna 2.3 miljoen single 50-plussers in Nederland. Deze jonge 50-plussers staan meer open voor een relatie. 69% van de singles tussen de 50-65 jaar is op zoek naar een relatie (bron: Kantar 2019). Speciaal voor deze singles is er Ourtime dat vele manieren biedt om elkaar te ontmoeten. 50-plussers vinden met de uitgebreide zoekcriteria, profielaanbevelingen en activiteiten gemakkelijk singles van hun leeftijd, in hun buurt en met dezelfde levensvisie. Kijk voor meer informatie op www.ourtime.nl.
Let’s share the love together For questions and interview requests, leave us your contact details and we’ll be in touch.

    *Mandatory fields
    Meetic will process your data for the purpose of handling your request. Your data will be deleted after 12 months. For more information on how Meetic processes your data and your rights, please see our Privacy Policy.