Ourtime

Nieuwe campagne Ourtime “samen van het leven genieten” benadrukt dat je op je best bent na je 50e

16. Mar 2021

Amsterdam, 8 januari 2021 – Vanaf vandaag is de nieuwe tv- en digitale campagne van 50+ datingservice Ourtime te zien. Ourtime lanceert de campagne rondom ‘love sunday’, dé zondag tijdens het dating piek seizoen waarop de meeste single Nederlanders zich aanmelden voor een datingsite. Met de pay-off ‘Samen van het leven genieten’ richt de datingservice zich op de levenslustige vijftigplus singles in Nederland. De campagne wordt al voor het derde jaar op rij succesvol uitgerold. Voor dit jaar is er bij de TVC gekozen voor een knipoog richting de ‘nouvelle vague’ filmstijl, en wordt het zowel in Nederland, als in 4 andere Europese landen uitgerold. 

De online zoektocht
Steeds meer vijftigplussers vinden hun liefde online. Onderzoek* toont aan dat 1 op de 3  singles boven de vijftig online date. Vijftigplussers zijn ondernemend en staan open voor nieuwe ideeën. Ze zoeken een partner met wie ze hun passie kunnen delen en samen van het leven kunnen genieten. Ourtime omarmt deze energieke generatie 50+ daters en samen met het Franse Steve Agency hebben zij deze tv- en digitale campagne opgezet die dit laat zien.

Samen van het leven genieten
De TVC van de campagne toont een vrouw achter het stuur van haar auto, gefilmd terwijl ze in gesprek is met de video ‘narrator’. Deze blijkt haar gezelschap te zijn die ze heeft ontmoet via Ourtime, waarmee ze samen geniet van het leven en met wie ze haar passie voor varen deelt. De campagne bestaat uit 4 video’s. Twee daarvan zijn gebaseerd op sterke consumenten inzichten zoals dat online daten nu gebruikelijk is en het graag willen delen van interesses. De andere video’s zijn meer gericht op de Ourtime-functies en -services, zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid om te videobellen via de app.

Duitsland, Frankrijk en Spanje gingen Nederland al voor met de lancering van deze campagne op 26 december 2020 en 1 januari dit jaar. De UK volgt in februari.

Credits
Sector of activity : Services
Adverteerder : Ourtime (Meetic)
CEO Match Group EMEA & APAC : Alexandre LUBOT
CEO Meetic Group : Matthieu JACQUIER
CMO : Céline BOUDIERE
Brand & Consumers VP : Jérôme RIVIERE
VP Business Line Seniors : Marion Graff
Senior Marketing Manager : Hortense CANEL
Junior Marketing Manager : Pau Esteve

Reclamebureau : Steve
Creative Director : Guillaume Lartigue
Copywriter : Stéphane Sacuto
Art director : Mathieu Camillieri
Account director : Louis Tierny
Account executive : Marie Averseng
Productie : Bandits
Realisator : Jessie Salto

PR: Coopr

*Het Love Connection onderzoek werd in maart 2020 in opdracht van Ourtime uitgevoerd door Kantar onder 452 Nederlandse 50-plussers.

Over Ourtime.nl Ourtime, gelanceerd in 2018, is een datingservice voor singles van boven de 50. Ourtime biedt 50+ singles een veilige omgeving om gelijkgestemden te ontmoeten en samen bijzondere momenten te delen. De datingservice voor de 50+ generatie biedt een verscheidenheid aan functies en mogelijkheden: waaronder meer dan 70 interessefilters, audio-memo's ter verrijking van het profiel en groepsvideochats in het Live Café. Alles is erop gericht om 50+ singles bij elkaar te brengen.

Ourtime wordt geëxploiteerd door Meetic en de aan haar gelieerde bedrijven in Europa, die deel uitmaken van Match Group, een toonaangevende aanbieder van digitale technologieën die ontworpen zijn om mensen te helpen betekenisvolle contacten te leggen. Ga voor meer informatie naar www.ourtime.nl
Let’s share the love together For questions and interview requests, leave us your contact details and we’ll be in touch.

    *Mandatory fields
    Meetic will process your data for the purpose of handling your request. Your data will be deleted after 12 months. For more information on how Meetic processes your data and your rights, please see our Privacy Policy.