Lexa

Smakken grootste ergernis onder singles tijdens date

4. aug. 2014

Koken voor een date
Koken voor twee is natuurlijk leuker dan voor één en singles doen dit dan ook graag voor hun date. Een gerecht met een goed stuk vlees, kip of vis gecombineerd met veel verse groenten heeft met 43 procent de voorkeur om voor een date te maken. Een driegangendiner volgt op een tweede plek met 31 procent. Als er dan toch voor één gekookt moet worden, gaan singles het liefst voor een maaltijdsalade. Dit wordt gezien als hét singles-gerecht door het merendeel van alle singles.

Afknapper tijdens date
Uit internationaal LoveGeist™ onderzoek komt naar voren dat smakken het grootste irritatiepunt tijdens een date is. 56 procent geeft aan het een ware afknapper te vinden wanneer een de tafelgenoot geluid produceert tijdens een maaltijd. Hoewel goed bedoeld wordt bestellen voor je date zonder te vragen ook als afknapper gezien, 55 procent van de vrouwelijke singles vindt dit vervelend.

Lexa pop-up Kitchen
Singles, daten en eten zijn dus onlosmakelijk met elkaar verbonden en daarom organiseert Lexa.nl op 5 augusuts de Lexa pop-up Kitchen in de Tolhuistuin in Amsterdam. 40 singles gaan onder toeziend oog van kok Ramon Beuk voor elkaar hun favoriete bbq-gerecht maken in de volledig verzorgde buitenkeuken van Lexa.nl. Beuk helpt hier en daar een handje en komt met die ene tip waardoor een gerecht nét even wat beter uitpakt. Hierbij let Ramon natuurlijk niet alleen op de smaak van het gerecht, ook presentatie doet ertoe bij het veroveren van een nieuwe liefde. De single die het beste gerecht creëert krijgt een prijs overhandigd door Beuk. Naast smaak en presentatie zijn ook gerechtskeuze en tafelmanieren belangrijk. Deze punten zijn bij maar liefst 89% van de Nederlandse singles van doorslaggevend belang of een date geslaagd is of niet.

De Lexa pop-up Kitchen is de aftrap van een reeks van events die gebaseerd zijn op interesses van singles, zijn een toevoeging op het online daten en bieden een extra mogelijkheid om singles met dezelfde interesse te ontmoeten.

Over Lexa Lexa is opgericht in 2002, is een marktleider op het gebied van online daten in Nederland, biedt een breed scala aan functies en service. Via de Lexa App , Live -en audio functies en Lexa IRL events, via Lexa hebben singles alle verschillende mogelijkheden om singles te ontmoeten die klaar zijn voor een écht liefdesverhaal. Door technologische innovatie, efficientie, support (tijdens LiveCoaching sessies) en Customer Care service te combineren, Lexa biedt altijd nieuwe services die zijn ontworpen om mensen te helpen om de vonk over te laten slaan.

Lexa is onderdeel van Meetic, dat onderdeel uitmaakt van Match Group, een toonaangevende leverancier van digitale technologieën die zijn ontworpen om mensen te helpen betekenisvolle verbindingen te maken. Kijk voor meer informatie op www.lexa.nl.
Let’s share the love together For questions and interview requests, leave us your contact details and we’ll be in touch.

    *Mandatory fields
    Meetic will process your data for the purpose of handling your request. Your data will be deleted after 12 months. For more information on how Meetic processes your data and your rights, please see our Privacy Policy.