Lexa

Xabi Alonso meest dateable voetballer

12. jul. 2016

Amsterdam,  20 juni 2016De voetballer waarmee Nederlandse singles het liefst op date zouden willen is de Spaanse middenvelder Xabi Alonso zo blijkt uit onderzoek van datingservice lexa.nl in het kader van het EK voetbal. De 34-jarige speler van FC Bayern München troeft de Franse spits Olivier Giroud en de Italiaan Claudio Marchisio af. Cristiano Ronaldo staat op de vijfde plaats.

Profvoetballers waar singles het liefst mee zouden willen daten:

Xabi Alonso 30%
Olivier Giroud 29%
Claudio Marchisio 28%
Graziano Pelle 20%
Cristiano Ronaldo 19%
Nacer Chadli 14%
Cesc Fabregas 10%
Mario Gotze 9%
Gareth Bale 6%
Paul Pogba 3%

 

Over het onderzoek.

Dit onderzoek is uitgevoerd onder de members van datingservice Lexa.nl van 21 april tot 29 april 2016. In totaal deden 1650 Nederlandse single vrouwen mee aan dit onderzoek, in de leeftijd van 18 tot 50 jaar en ouder

Over Lexa Lexa is opgericht in 2002, is een marktleider op het gebied van online daten in Nederland, biedt een breed scala aan functies en service. Via de Lexa App , Live -en audio functies en Lexa IRL events, via Lexa hebben singles alle verschillende mogelijkheden om singles te ontmoeten die klaar zijn voor een écht liefdesverhaal. Door technologische innovatie, efficientie, support (tijdens LiveCoaching sessies) en Customer Care service te combineren, Lexa biedt altijd nieuwe services die zijn ontworpen om mensen te helpen om de vonk over te laten slaan.

Lexa is onderdeel van Meetic, dat onderdeel uitmaakt van Match Group, een toonaangevende leverancier van digitale technologieën die zijn ontworpen om mensen te helpen betekenisvolle verbindingen te maken. Kijk voor meer informatie op www.lexa.nl.
Let’s share the love together For questions and interview requests, leave us your contact details and we’ll be in touch.

    *Mandatory fields
    Meetic will process your data for the purpose of handling your request. Your data will be deleted after 12 months. For more information on how Meetic processes your data and your rights, please see our Privacy Policy.