Lexa

Zondag 5 januari beste dag voor online dating

8. jan. 2014

Januari is een goede maand voor online dating. Elk jaar opnieuw ziet de Nederlandse marktleider op het gebied van online dating in de eerste maand van het jaar een flinke piek in interactie tussen members. Na de feestdagen staan singles meer open voor online dating en Lexa.nl verwacht dan ook dat er in de hele maand januari bijna 8 miljoen keer op Lexa.nl wordt ingelogd.

In januari 2013 waren er 30% meer registraties dan gemiddeld per maand in 2012. Verwacht wordt dat het aantal registraties op zondag 5 januari 2014 twee keer hoger is dan normaal.

Feiten & Cijfers
5 januari beste dag om te daten
20:42 uur meeste singles online
2x meer registraties op zondag 5 januari
30% meer registraties in januari 2013 dan gemiddeld per maand in 2012
7.966.000 logins in januari

Uit onderzoek van LoveGeist™ in september kwam naar voren dat internet door de Nederlandse singles (53 procent) gezien wordt als de beste plek voor het ontmoeten van een potentiële date. 80 procent van deze singles gaf aan dat een online datingsite de favoriete plek is. Online daten heeft de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt. Dit komt mede dankzij de populariteit van dating apps voor de mobiele telefoon.

CITATEN

“We merken dat singles na de feestdagen direct een goeie start willen maken in het nieuwe jaar. Het dubbele aantal registraties op één dag is echt een behoorlijk hoog aantal. Singles maken op deze dag simpelweg meer kans om een potentiële date te vinden.”Stefan van den Berg, Managing Director Lexa.nl

Over Lexa Lexa is opgericht in 2002, is een marktleider op het gebied van online daten in Nederland, biedt een breed scala aan functies en service. Via de Lexa App , Live -en audio functies en Lexa IRL events, via Lexa hebben singles alle verschillende mogelijkheden om singles te ontmoeten die klaar zijn voor een écht liefdesverhaal. Door technologische innovatie, efficientie, support (tijdens LiveCoaching sessies) en Customer Care service te combineren, Lexa biedt altijd nieuwe services die zijn ontworpen om mensen te helpen om de vonk over te laten slaan.

Lexa is onderdeel van Meetic, dat onderdeel uitmaakt van Match Group, een toonaangevende leverancier van digitale technologieën die zijn ontworpen om mensen te helpen betekenisvolle verbindingen te maken. Kijk voor meer informatie op www.lexa.nl.
Let’s share the love together For questions and interview requests, leave us your contact details and we’ll be in touch.

    *Mandatory fields
    Meetic will process your data for the purpose of handling your request. Your data will be deleted after 12 months. For more information on how Meetic processes your data and your rights, please see our Privacy Policy.