Match

MEETIC KJØPER E-KONTAKT I SVERIGE, NORGE OG DANMARK

2. okt. 2013

MEETIC (MEET – FR0004063097), europeisk markedsleder innen nettdating, kunngjorde i dag at selskapet har signert en avtale om oppkjøp av e-kontakts aktiva, eid av Intodate International AB.

Grunnlagt i 2005 og med hovedkontor i Norrköping i Sverige, har e-kontakt lenge vært en av de ledende nettdatingsaktørene i det nordiske markedet. e-kontakt har stått for en tjeneste som har levert høy kvalitet til en stor medlemsdatabase.

Via sitt svenske datterselskap, Match.com Nordic AB, kjøper Meetic kun aktiva knyttet til merkevaren, domenenavnene og databasen for en ikke oppgitt sum.

“I mars gjennomførte vi et oppkjøp av Spraydate, som ble etablert for 12 år siden og har vært pionér innen nettdating i Sverige. Oppkjøpet av e-kontakt befester MEETIC Groups ledende posisjon i Sverige, hvor vi i dag tilbyr våre nettdatingstjenester gjennom merkevaren Match.com. Vi vet av erfaring at vi vil oppnå operasjonelle synergier raskt, og på den måten vil vi tidlig kunne tilby
e-kontaktmedlemmene våre et høyt service- og kvalitetsnivå, samt styrke deres muligheter til å møte nye mennesker”, sier Alexandre Lubot, CEO i MEETIC Group.

Om Match Datingtjenesten Match er et møtested for single på jakt etter en date. Enten du er ute etter en spennende date eller livslang kjærlighet, så vil du finne noen blant de tusenvis av single på Match. Match.com ble grunnlagt i 1995 og har vært en aktør på det nordiske markedet siden 2002. I dag er Match en markedsleder innen datingtjenester, med tilstedeværelse i 25 land. Selskapet har vært med på å drive utviklingen som har gjort nettdating til en av de vanligste måtene å treffe en partner på.
Let’s share the love together For questions and interview requests, leave us your contact details and we’ll be in touch.

    *Mandatory fields
    Meetic will process your data for the purpose of handling your request. Your data will be deleted after 12 months. For more information on how Meetic processes your data and your rights, please see our Privacy Policy.