Match

Single nordmenn kårer den ultimate juledaten

13. mars 2014

Julen rykker stadig nærmere og med høytiden kommer også et ønske om mer romantikk blant single nordmenn. Match.com har gjennomført en omfattende undersøkelse blant 1900 single nordmenn for å kartlegge deres forhold til romantikk, dating og høytider. De single er i modus for å date i julen, og har i den forbindelse kåret den ultimate juledaten.

Hver uke går 2600 nordmenn på date via nettdatingstjenesten Match.com, og det forventes mange nye matcher også under årets store høytid. Den ferske undersøkelsen viser et stort potensialet for mer romantikk i julen. Norske single oppgir nemlig at det er nettopp i ferier samt til jul og nyttår at de savner romantikken mest. Dermed ligger alt til rette for romantiske krumspring de kommende ukene.

«Når man som singel får en pause fra en hektisk hverdag er det naturlig at ønsket om romantikk dukker opp. Mange opplever at de har mer tid, og derfor er det store muligheter for å be ut noen man liker på date i løpet av årets siste uker», sier Anna Bofeldt i Match.com.

Fra nett til den ultimate juledaten

Juleundersøkelsen avdekker at aktivitetsbaserte dater definitivt troner på topp på listen over ultimate juledater i år. Det kan tyde på vi går inn i en tid hvor man har bedre tid og overskudd til mer kreative og aktive dater. De single har talt, under kommer en liste over de mest attraktive datene den kommende høytiden, perfekt for de som ikke helt vet hva de skal finne på. Det ser ut til at vi går inn i en romantisk tid!

Toppliste over ultimate juledater:

1.  Måneskinnstur på ski i marka

2.  Julekonsert

3.  Tur på julemarked

4.  Romjulspils på puben

5.  Julefilm på kino

6.  Aketur

7.  En tur i skibakken

8.  Skøytetur på glattisen

Fakta om undersøkelsen:

Undersøkelsen er gjennomført elektronisk blant om lag 1 900 registrerte medlemmer på Match.com i Norge i november 2013. Utvalget er representativt med en jevn fordeling mellom menn og kvinner.

Om Match.com
Match.com ble grunnlagt i USA i 1995 og har vært på det nordiske markedet siden 2002. Vi finnes i 25 land og tilbyr våre medlemmer den beste måten å treffe en date på. I Norge tar 12 000 medlemmer kontakt med hverandre hver dag. Match.com Norge er en del av IAC/InterActiveCorp. IAC er et internasjonalt markedsledende selskap i internettbransjen som omfatter mer enn 150 ulike varemerker og produkter.  Se www.match.no for mer informasjon.

Sammendrag av resultater:

Når savner du romantikken mest?

Jul 21%
Nyttår 12%
Påsken 2%
Valentine’s Day 4%
Bursdagen min 4%
I ferier 58%

Hva er den ultimate juledaten for deg?

Måneskinnstur på ski i marka 15%
Aketur 6%
En tur i skibakken 4%
Skøytetur på glattisen 4%
Julekonsert 15%
Julefilm på kino 6%
Romjulspils på puben 7%
Tur på julemarked 12%

 


Om Match Datingtjenesten Match er et møtested for single på jakt etter en date. Enten du er ute etter en spennende date eller livslang kjærlighet, så vil du finne noen blant de tusenvis av single på Match. Match.com ble grunnlagt i 1995 og har vært en aktør på det nordiske markedet siden 2002. I dag er Match en markedsleder innen datingtjenester, med tilstedeværelse i 25 land. Selskapet har vært med på å drive utviklingen som har gjort nettdating til en av de vanligste måtene å treffe en partner på.
Let’s share the love together For questions and interview requests, leave us your contact details and we’ll be in touch.

    *Mandatory fields
    Meetic will process your data for the purpose of handling your request. Your data will be deleted after 12 months. For more information on how Meetic processes your data and your rights, please see our Privacy Policy.