Match

Premiär för Match Coaching!

13. feb. 2019

Välkommen till en inspirerande kväll med vår Dejtingcoach!

Att navigera i dejtingdjungeln är inte helt enkelt. I det snåriga landskapet går nervositet hand i hand med krav och förväntningar, både på andra, men framförallt på dig själv. Den 27 februari bjuder Match in till ett inspirerande samtal singelkvinnor emellan för att vi tillsammans ska få möjligheten att ta reda på vad vi vill ha. Du lär dig att sluta anpassa dig efter andra och, framförallt, vad som krävs för att Start Something Real.

Samtalet leds av dejtingcoachen Linnea Molander, som coachat tusentals singlar, både genom samtal och med hjälp av sin bok ”Dejting börjar med dig!”. Tillsammans med Linnea kommer du att få dela erfarenheter med andra singelkvinnor och få konkreta verktyg för att lära dig hur du kan tänka och göra för att ditt dejtande ska kännas roligt, äkta och personligt.

När: onsdagen den 27 februari kl.19 
Var: Haymarket Hotell, Hötorget, Stockholm 

Anmäl dig senast den 22/2 genom att maila: kristin.akerlund@bcw-global.com

Eventet riktar sig till singelkvinnor mellan 25-45 år i Stockholm

Om Match Sedan lansering 1995, är Match en av Sveriges ledande dejtingtjänster och erbjuder ett brett utbud av funktioner och tjänster.
Genom Matchs app, live- och ljudfunktioner samt singelevent, har singlar möjlighet att träffa likasinnade för att inleda en äkta kärlekshistoria. Genom en kombination av teknisk innovation, effektivitet och stöd (genom LiveCoaching-möten) och kundtjänst, erbjuder Match alltid nya tjänster för att skapa kärleksrelationer.
Match drivs av Meetic och dess systerbolag i Europa, som är en del av Match Group. Match Group är en ledande leverantör av digital teknologi utformad för att hjälpa människor att skapa meningsfulla relationer. För mer information, besök se.match.com
Let’s share the love together For questions and interview requests, leave us your contact details and we’ll be in touch.

    *Mandatory fields
    Meetic will process your data for the purpose of handling your request. Your data will be deleted after 12 months. For more information on how Meetic processes your data and your rights, please see our Privacy Policy.