Match

Då infaller årets mest dejtvänliga dag

27. dec. 2016

När det nya året gryr är det många som ger sig själva löften om förändringar i livet. Ett av svenskarnas vanligaste nyårslöften är att börja dejta mer, med målet att träffa sin stora kärlek. Varje år träffar hundratusentals svenskar sin partner på nätet och den första söndagen i januari är den dag då absolut flest människor bestämmer sig för att börja nätdejta. Statistik från Match visar hur antalet registreringar ökade med 72 procent den 3 januari 2016 jämfört med genomsnittlig dag under samma år. Början av januari kan alltså vara en bra tidpunkt att ge sig ut i dejtingdjungeln.

– Det är tydligt att ett nytt år betyder nya äventyr för många människor. Vi ser i vår statistik att svenska singlar är som mest benägna att börja dejta när det nya året kommer. En sannolik anledning är alla nyårslöften. Oavsett löften är det en period då vi sätter nya mål för året eller till och med resten av livet. När många andra singlar fattar liknande beslut är det större chans att träffa någon likasinnad. Det är definitivt en bra period att ge sig ut och dejta, säger Robin Goncalves pressansvarig Match.

Match hjälper singlar att infria sina löften 2017
Utöver att träffa en partner sätter svenska singlar upp en hel del andra nyårslöften, däribland önskan om att äta hälsosammare och bli en bättre hemmakock. Det är också i dessa nyårslöften som Match tar avstamp i sina kommande aktiviteter under våren. Redan i januari ger Match svenska singlar möjlighet att tackla dessa nyårslöften på samma event. Här kan de träffa likasinnade att dela sina intressen med och samtidigt uppfylla sina önskningar för det nya året.

För mer information, kontakta gärna;

Oskar Lind, Cohn&Wolfe oskar.lind@cohnwolfe.com
+46 707 20 20 88

Robin Goncalves, Pressansvarig Match robin.goncalves@eu.match.com
+44 20 3002 7167

Om Match Sedan lansering 1995, är Match en av Sveriges ledande dejtingtjänster och erbjuder ett brett utbud av funktioner och tjänster.
Genom Matchs app, live- och ljudfunktioner samt singelevent, har singlar möjlighet att träffa likasinnade för att inleda en äkta kärlekshistoria. Genom en kombination av teknisk innovation, effektivitet och stöd (genom LiveCoaching-möten) och kundtjänst, erbjuder Match alltid nya tjänster för att skapa kärleksrelationer.
Match drivs av Meetic och dess systerbolag i Europa, som är en del av Match Group. Match Group är en ledande leverantör av digital teknologi utformad för att hjälpa människor att skapa meningsfulla relationer. För mer information, besök se.match.com
Let’s share the love together For questions and interview requests, leave us your contact details and we’ll be in touch.

    *Mandatory fields
    Meetic will process your data for the purpose of handling your request. Your data will be deleted after 12 months. For more information on how Meetic processes your data and your rights, please see our Privacy Policy.