Match

De små egenheterna i fokus hos Match.com

23. dec. 2014

Bakgrunden till kampanjen är insikten om många singlars skräckblandade förtjusning när det kommer till dejting och ett ofta ångestladdat försök att framhäva sig själva som perfekta – en strävan som förutom är omöjlig även är helt onödig.

”#LoveYourImperfections handlar om det faktum att ingen är perfekt. Vi har alla små egenheter och det är faktiskt de som gör oss till de unika personer vi är. Att ha ett speciellt skratt eller att vara lite klumpig kan ju vara något som andra uppfattar som charmigt och faktiskt faller för.” säger Caroline Krushage, Nordisk marknadschef på Match.com

Match.com vill med kampanjen uppmana singlar till att ta dejting med ro och inse att vi alla trots allt är mänskliga. Och det man inte gillar hos sig själv kommer att älskas av någon annan. En dejt ska trots allt vara något kul och ett tillfälle man lär känna en annan person – och alla de små egenheter som kommer med det.

Kampanjen är framtagen centralt av den franska reklambyrån Buzzman och har tillsammans med svenska FCB Fältman & Malmén lokalanpassats. #LoveYourImperfections kommer att gå i TV, radio och digitala kanaler.

Här finns länk till reklamfilmen

För mer information kontakta:

Caroline Krushage, Nordisk marknadschef Match.com, carolilne.krushage@eu.match.com, 073 2751 061

Om Match Sedan lansering 1995, är Match en av Sveriges ledande dejtingtjänster och erbjuder ett brett utbud av funktioner och tjänster.
Genom Matchs app, live- och ljudfunktioner samt singelevent, har singlar möjlighet att träffa likasinnade för att inleda en äkta kärlekshistoria. Genom en kombination av teknisk innovation, effektivitet och stöd (genom LiveCoaching-möten) och kundtjänst, erbjuder Match alltid nya tjänster för att skapa kärleksrelationer.
Match drivs av Meetic och dess systerbolag i Europa, som är en del av Match Group. Match Group är en ledande leverantör av digital teknologi utformad för att hjälpa människor att skapa meningsfulla relationer. För mer information, besök se.match.com
Let’s share the love together For questions and interview requests, leave us your contact details and we’ll be in touch.

    *Mandatory fields
    Meetic will process your data for the purpose of handling your request. Your data will be deleted after 12 months. For more information on how Meetic processes your data and your rights, please see our Privacy Policy.