Match

Dejtingsidan Match och svenska modemärket Aéryne i kärleksfullt designsamarbete

9. dec. 2020

Sällan har kärlek och närhet känts så viktigt som nu – inte minst med den kalla vintern i antågande. För att hylla alla obotliga romantiker där ute, som med stolthet visar kärlek i sin omgivning, lanserar nu Match och modemärket Aéryne den gemensamma kollektionen Made to Match.

Många känner igen känslan av att känna så stark kärlek att man vill visa upp den för hela världen. Med lanseringen av Made to Match, ett designsamarbete mellan Match och Aéryne, blir det nu möjligt. Kollektionen består av matchande tracksuits och tillhörande munskydd – plagg som är gjorda för att bäras tillsammans med sin partner. Kollektionen hakar på loungewear-trenden, med plagg som är lika snygga att använda hemma som på stan. Designen är en tydlig blinkning till 80-talet, med mjuka pasteller och färgblock, som bildar ett hjärta när tracksuitsen bärs sida vid sida. Plaggen görs i limiterad upplaga och lanseras den 9 december.

”Med Made to Match vill vi fånga det pirriga, härliga och trygga i att ha hittat just sin perfekta match – och känslan av att vilja visa hela världen att ”nu är det vi”. Vi älskar par som visar tillhörighet och kärlek till varandra genom att koordinera sina kläder och nu kan de göra det på ett retrocoolt sätt, med glimten i ögat”, säger Emélie Fauque, Senior Marketing Manager Europe.

Public display of affection – en vattendelare bland svenskar

Att visa kärlek till sin partner när andra personer är närvarande är något som kommer naturligt för vissa – och för andra inte. I en undersökning gjord av Novus på uppdrag av Match uppger hela 40 procent att de uppskattar att se par visa sin kärlek offentligt och 33 procent att de önskar att par visade sin kärlek i offentligheten oftare. I samma undersökning uppger närmare var femte person (17 procent) att de kan tänka sig bära matchande kläder med sin partner när de vistas i offentligheten.

 

Detta tycker svenskar är det pinsammaste ett par kan göra offentligt:

  1. Prata med bebisröst (60 procent)
  2. Mata varandra (44 procent)
  3. Kyssa varandra passionerat (29 procent)

Så visar svenskar allra helst kärlek till sin partner i offentligheten:

  1. Hålla hand (50 procent)
  2. Kramas (44 procent)
  3. Pussas (34 procent)

 

Tillgänglighet och pris
Made To Match säljs i limiterad upplaga via Aéryne.com samt Seezona.com, med säljstart den 9 december. Kläderna är producerade av spilltyger i 100% ekologisk bomull i Aérynes fabrik i Europa.

En tracksuit kostar 899 SEK och vid köp av två kostar de 799 SEK styck. Munskydden (icke-medicinska) kostar 125 SEK styck.

För mer information om kampanjen, besök: www.match.com/madetomatch

 

 

Om undersökningen:
Undersökningen genomfördes av Novus på uppdrag av Match.com mellan den 29 oktober och 4 november 2020. 1052 personer över 18 år i Sverige deltog i undersökningen.

Om Match Dejtingtjänsten Match grundades 1995 och har funnits i Norden sedan 2002. Vi finns i 25 länder och erbjuder våra medlemmar det bästa sättet att träffa en potentiell dejt. Nästan en halv miljon människor har redan träffat någon på Match, nästan 70 000 av dessa är gifta – ingen annan dejtingsajt eller app i Sverige har lett till lika många giftermål*. Match har även utnämnts till Sveriges starkaste varumärke inom nätdejting 2015, 2016 och 2018 baserat på kundnöjdhet och varumärkeskännedom.
Let’s share the love together For questions and interview requests, leave us your contact details and we’ll be in touch.

    *Mandatory fields
    Meetic will process your data for the purpose of handling your request. Your data will be deleted after 12 months. For more information on how Meetic processes your data and your rights, please see our Privacy Policy.