Match

Match.com utnämnt till Sveriges starkaste varumärke inom nätdejting

1. okt. 2015

Den 1:a oktober 2015 utsågs Match.com som det starkaste varumärket i Sverige inom nätdejting. Utmärkelsen ges till det varumärke som placerar sig högst inom Nöjd Kund Index (NKI) och branschspecifika variabler, exempelvis kvalitet och tillgänglighet.

– Med en dejtingmarknad så pass intensiv och tät med aktörer som den vi har i Sverige så är det här en fantastisk utmärkelse att vinna. Det står nya produkter aktörer på kö för att att locka svenska singlar, något som gör att vi ständigt måste uppfinna nytt och bevisa styrkan i vårt erbjudande för att behålla vår position, det är skönt att se att vi lyckats, säger Robert Wigren på Match.com

Globalt är Match.com en av de ledande företagen inom dejtingtjänster. Förutom hemsidan där allt började finns Match för iPhone, Android, Windows Phone, läsplattor och smarta klockor – Ett av de bredaste urvalen av plattformar i Sverige.

Om Match Sedan lansering 1995, är Match en av Sveriges ledande dejtingtjänster och erbjuder ett brett utbud av funktioner och tjänster.
Genom Matchs app, live- och ljudfunktioner samt singelevent, har singlar möjlighet att träffa likasinnade för att inleda en äkta kärlekshistoria. Genom en kombination av teknisk innovation, effektivitet och stöd (genom LiveCoaching-möten) och kundtjänst, erbjuder Match alltid nya tjänster för att skapa kärleksrelationer.
Match drivs av Meetic och dess systerbolag i Europa, som är en del av Match Group. Match Group är en ledande leverantör av digital teknologi utformad för att hjälpa människor att skapa meningsfulla relationer. För mer information, besök se.match.com
Let’s share the love together For questions and interview requests, leave us your contact details and we’ll be in touch.

    *Mandatory fields
    Meetic will process your data for the purpose of handling your request. Your data will be deleted after 12 months. For more information on how Meetic processes your data and your rights, please see our Privacy Policy.