Match

Nu kan du hitta din Alla hjärtans dag-dejt med hjälp av en AI-robot

7. feb. 2022

Alla hjärtans dag närmar sig och kanske känns det som ett för stort steg att bjuda ut någon på dejt? De singlar som är sugna på en spännande upplevelse under denna kärleksfulla dag kan nu ta hjälp av Matchs virtuella dejtingcoach för att hitta den perfekta matchen under ett digitalt speed-dejting-event.

Matchs virtuella dejtingcoach Lara har funnits som funktion på tjänsten i Sverige sedan hösten 2021 och är den första AI-roboten inom nätdejting. Som en hjälpande hand för kärlekssugna singlar, stöttar Lara medlemmar i allt från att förbättra din egen profil, hitta den perfekta matchen genom att analysera medlemmars kompabilitet, till förslag på samtalsämnen och aktiviteter för första dejten. För de singlar som känner sig osäkra under dejtingresans gång, kan de prata med Lara som har möjlighet att svara på öppna frågor och därmed upprätthålla en riktig konversation.

Speed-dejting-event för singlar på kärleksjakt

Lagom till Alla hjärtans dag bjuder Match in sina medlemmar till ett digitalt speeddejting-event där Lara parar ihop användare baserat på deras ålder och region. Accepterar du Laras föreslagna match, möts du och din dejt i ett digitalt rum där ni får bekanta er med varandra och efter 5 minuter får ni välja om ni vill fortsätta prata med varandra (en extra minut och likea profilen så att ni kan hitta varandra), och sedan gå vidare automatiskt till en ny dejt som Lara har valt ut.

“Som singel behöver du som ett första steg tänka kvantitet före kvalitet. Det är viktigt att dejta många så att du kan lära dig att se vilka som faktiskt har de kvaliteter du matchar bäst med. Speeddejting hjälper dig få upp ditt dejtingantal och med Laras hjälp får du dessutom dejterna serverade för dig på ett personbaserat sätt. Det här är en väldigt kul idé och helt unik chans! För hur många har träffat sitt livs stora kärlek via en AI-robot tidigare? Tänk vilken bra story att berätta för barnbarnen.”, säger Jacqueline Joo, KBT terapeut och Matchs dejtingexpert.

 

Mer information

Matchs speeddejting är tillgänglig för alla Match-medlemmar och sker på Matchs hemsida den 14:e februari mellan 18.00 och 21.00. Förutom speeddejting, finns det också möjlighet att delta i ett online musikquiz tillsammans med andra singlar.

Om Match Dejtingtjänsten Match grundades 1995 och har funnits i Norden sedan 2002. Vi finns i 25 länder och erbjuder våra medlemmar det bästa sättet att träffa en potentiell dejt. Nästan en halv miljon människor har redan träffat någon på Match, nästan 70 000 av dessa är gifta – ingen annan dejtingsajt eller app i Sverige har lett till lika många giftermål*. Match har även utnämnts till Sveriges starkaste varumärke inom nätdejting 2015, 2016 och 2018 baserat på kundnöjdhet och varumärkeskännedom.
Let’s share the love together For questions and interview requests, leave us your contact details and we’ll be in touch.

    *Mandatory fields
    Meetic will process your data for the purpose of handling your request. Your data will be deleted after 12 months. For more information on how Meetic processes your data and your rights, please see our Privacy Policy.