Match

Så ska Match hjälpa singlar i tv-soffan med hjälp av Bachelor & Bachelorette

9. sep. 2022

Match, en av de ledande dejtingsajterna för svenska singlar, presenterar idag att de likt föregående år är stolt huvudsponsor till årets upplaga av Bachelor och Bachelorette Sverige. Med sin stora dejtingexpertis kommer Match under hösten att föra samman det omåttligt populära dejtingprogrammen med tittarnas egna relationer och dejtingliv.

Idag presenterar Match sitt huvudsponsorskap till Bachelor och Bachelorette Sverige 2022, som är en fortsättning på tidigare års sponsorskap. I Bachelor och Bachelorette får tittarna följa med på en spännande resa till vackra semesterparadiset Grekland där svenska singlar är på jakt efter den stora kärleken.

– Vi är väldigt glada att även i år vara huvudsponsor till Bachelor & Bachelorette Sverige. Programmet engagerar verkligen svenskarna och vi ser fram emot en spännande höst i kärlekens tecken med allt vad det innebär, säger Emélie Fauque, Senior Marketing Manager Europe på Match.

Även om programmet delvis skiljer sig från hur dejting ser ut i verkligheten, uppstår situationer, dilemman och romantik som många av oss kan relatera till i vårt eget dejtingliv.

Med sin expertis på dejting och relationer kommer Match med hjälp av sin dejtingexpert, Jacqueline Joo, bevaka ämnen kring relationer och dejting som uppkommer under programmets gång och bidra med tips, råd och analyser för att hjälpa svenskar navigera i kärleksdjungeln. På så sätt kan tittarna ta hem dejtingprogrammet till sin vardag.

– Det ska bli otroligt roligt att se vad årets Bachelor och Bachelorette bjuder på. Det är tufft att dejta och mycket som ska till för att alla bitar ska falla på plats. Men det kvittar om du dejtar i tv eller på hemmaplan, målet är ju detsamma; att träffa den stora kärleken. Och oavsett tillvägagångssätt hamnar du som dejtande singel ofta i socialt utmanade situationer. Jag kommer att bidra med tips och råd för att hjälpa singlarna navigera igenom dessa och se till att öka deras chanser att hitta sin ´den rätta´, säger Jacqueline Joo, Match dejtingexpert.

Årets bachelors som kommer söka efter kärleken är Christoffer Levi och Sia Hatami och årets bachelorette är Olivia Birgersson. Bachelor Sverige har premiär måndagen den 5 september och sänds måndag till torsdag kl. 19 på Sjuan och TV4 Play. Bachelorette tar vid direkt efter årets Bachelorsäsong.

Om Match Sedan lansering 1995, är Match en av Sveriges ledande dejtingtjänster och erbjuder ett brett utbud av funktioner och tjänster.
Genom Matchs app, live- och ljudfunktioner samt singelevent, har singlar möjlighet att träffa likasinnade för att inleda en äkta kärlekshistoria. Genom en kombination av teknisk innovation, effektivitet och stöd (genom LiveCoaching-möten) och kundtjänst, erbjuder Match alltid nya tjänster för att skapa kärleksrelationer.
Match drivs av Meetic och dess systerbolag i Europa, som är en del av Match Group. Match Group är en ledande leverantör av digital teknologi utformad för att hjälpa människor att skapa meningsfulla relationer. För mer information, besök se.match.com
Let’s share the love together For questions and interview requests, leave us your contact details and we’ll be in touch.

    *Mandatory fields
    Meetic will process your data for the purpose of handling your request. Your data will be deleted after 12 months. For more information on how Meetic processes your data and your rights, please see our Privacy Policy.