Match

Singelweekend i Åre med Match.com!

11. juli 2014

Om du inte har varit i Åre på sommaren har du missat något av det vackraste man kan tänka sig. De höga fjällen, sjön och den klara luften. Och så allt roligt man kan göra förstås. Den 28-31 augusti åker dejtingsajten Match.com dit tillsammans med ett gäng spännande och intressanta singlar för att uppleva den fina naturen, prova olika roliga aktiviteter, äta gott och umgås. Följ med du också! Vem vet vad det kan leda till?

Tillsammans med upplevelsehotellet Holiday Club anordnar Match.com den sista helgen i augusti en singelweekend för sina medlemmar fylld av aktiviter och tillfällen att umgås. Det bjuds på mingel och middagar, utflykter och möjligheter att testa på kajak, zipline och mycket annat som Åre har att erbjuda.

”Intresset från våra medlemmar att få chansen att träffa andra singlar under avslappnade former är stort, därför känns det jättekul att nu kunna erbjuda en hel helg fylld av roliga aktiviteter och spännande möten. Vi vågar lova att det kommer bli en helg att minnas!” säger Anna Bofeldt, marknadschef på Match.com.

Missa inte chansen att följa med du också! Läs mer och anmäl dig på: http://www.holidayclub.se/match-com-holiday-club


För mer information, kontakta gärna;

Anna Bofeldt, marknadschef Match.com
anna.bofeldt@eu.match.com
070-630 93 53

Om Match Sedan lansering 1995, är Match en av Sveriges ledande dejtingtjänster och erbjuder ett brett utbud av funktioner och tjänster.
Genom Matchs app, live- och ljudfunktioner samt singelevent, har singlar möjlighet att träffa likasinnade för att inleda en äkta kärlekshistoria. Genom en kombination av teknisk innovation, effektivitet och stöd (genom LiveCoaching-möten) och kundtjänst, erbjuder Match alltid nya tjänster för att skapa kärleksrelationer.
Match drivs av Meetic och dess systerbolag i Europa, som är en del av Match Group. Match Group är en ledande leverantör av digital teknologi utformad för att hjälpa människor att skapa meningsfulla relationer. För mer information, besök se.match.com
Let’s share the love together For questions and interview requests, leave us your contact details and we’ll be in touch.

    *Mandatory fields
    Meetic will process your data for the purpose of handling your request. Your data will be deleted after 12 months. For more information on how Meetic processes your data and your rights, please see our Privacy Policy.