Match

Spraydate + Match.com = sant!

30. apr. 2013

Två av Sveriges ledande aktörer inom nätdejting blir nu en. Genom förvärvet av Spraydate – Sveriges första dejtingsajt och pionjär inom området – förstärker nu Match.com sin position som Sveriges ledande dejtingtjänst. Idag är internet den vanligaste platsen för att träffa en dejt och på Match.com tar 10 000-tals svenska singlar kontakt med varandra varje dag. Genom att samla Spraydates och Match.coms medlemmar under samma tak kan vi nu erbjuda största möjliga urval för Sveriges singlar. Helt enkelt det bästa stället för en dejt!

Under april har medlemmarna på Spray migrerats över till Match.com och från den 23:e april finns Spray bara kvar som en arkivsajt. Där går inte längre att registrera ett nytt medlemskonto, men historik kommer att finnas tillgänglig fram till hösten.

”Vi är mycket nöjda med förvärvet som innebär att vi förstärker vår position som ledande aktör i Sverige. Detta innebär att vi nu kan erbjuda ett ännu större urval för våra medlemmar och att deras möjligheter att hitta en dejt ökar”, säger Mårten Forste, verksamhetsansvarig på Match.com. 

För mer information, vänligen kontakta:

Mårten Forste, verksamhetsansvarig på Match.com
marten.forste@eu.match.com
Telefon: +46 76 168 76 00

Om Match Sedan lansering 1995, är Match en av Sveriges ledande dejtingtjänster och erbjuder ett brett utbud av funktioner och tjänster.
Genom Matchs app, live- och ljudfunktioner samt singelevent, har singlar möjlighet att träffa likasinnade för att inleda en äkta kärlekshistoria. Genom en kombination av teknisk innovation, effektivitet och stöd (genom LiveCoaching-möten) och kundtjänst, erbjuder Match alltid nya tjänster för att skapa kärleksrelationer.
Match drivs av Meetic och dess systerbolag i Europa, som är en del av Match Group. Match Group är en ledande leverantör av digital teknologi utformad för att hjälpa människor att skapa meningsfulla relationer. För mer information, besök se.match.com
Let’s share the love together For questions and interview requests, leave us your contact details and we’ll be in touch.

    *Mandatory fields
    Meetic will process your data for the purpose of handling your request. Your data will be deleted after 12 months. For more information on how Meetic processes your data and your rights, please see our Privacy Policy.